Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD 86-1580-1942596 eric_wang@zmsh-materials.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Παράγοντας,Εισαγωγέα,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Μέση Ανατολή,Αφρική,Σε όλο τον κόσμο

 • Ετήσιες πωλήσεις

  1000000-1500000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2013

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-1580-1942596

Εισαγωγή

    Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Co. της ΣΑΓΚΆΗ, ΕΠΕ εντοπίζει στην πόλη της Σαγκάη, η οποία είναι η καλύτερη πόλη της Κίνας, και το εργοστάσιό μας ιδρύεται στην πόλη Wuxi το 2014.
   Ειδικευόμαστε στην επεξεργασία ποικίλων υλικών στις γκοφρέτες, υποστρώματα και το οπτικό γυαλί parts.components που χρησιμοποιείται ευρέως στην ηλεκτρονική, την οπτική, την οπτικοηλεκτρονική και πολλούς άλλους τομείς. Επίσης έχουμε εργαστεί στενά με πολλούς εσωτερικό και oversea πανεπιστήμια, ερευνητικά όργανα και οι επιχειρήσεις, παρέχουν τα προσαρμοσμένες προϊόντα και τις υπηρεσίες για τα προγράμματα Ε&Α τους.
    Είναι το όραμά μας στη διατήρηση μιας καλής σχέσης της συνεργασίας με όλους τους πελάτες μας από τα καλά reputatiaons μας.

Ιστορία

  Η διάσημη εμπορική Co. της Σαγκάη, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2013, και το εργοστάσιό μας είναι καθιερωμένη το 2014 πόλη Wuxi. Η ομάδα μας είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας που ενδιαφέρεται για τα υποστρώματα ημιαγωγών που παρέχουν, οπτικός γκοφρετών. Βρισκόμαστε στη Σαγγάη με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Έχουμε πάνω από 30 υπαλλήλους, ένας αριθμός ετήσια πωλήσεων που υπερβαίνει το Δολ ΗΠΑ 150w, και είμαστε αυτήν την περίοδο exporting60% της παραγωγής μας παγκοσμίως. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός μας σε όλη την παραγωγή stagesof επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.

  Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ να αισθανθείτε ελεύθεροι να μας έρθετε σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.

Κίνα SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Εκτός από την κατασκευή του οπτικού φακού και των ημι γκοφρετών ακολουθήστε το σχεδιασμό πελατών, θα μπορούσαμε επίσης να παρέχουμε την υπηρεσία του σχεδίου οπτικής και το cOem.

Και η υπηρεσία μετέπειτα πωλήσεών μας είναι διακριτική, θα αισθανθείτε άνετοι για να είστε εδώ)

Η ομάδα μας

 Το λεπτό εργοστάσιο κρυστάλλου wuxi μας έχει την ισχυρή ικανότητα παραγωγής, είμαστε κύριοι της εσωτερικά τοπ γραμμής παραγωγής και το άριστο workerswho είναι κυρίως ερευνητές και οι τεχνικοί από την κινεζική διάσημη επιχείρηση .they γκοφρετών ημιαγωγών είναι πεπειραμένοι και δημιουργικότητα για την παραγωγή, σχεδιάζοντας το ευρύ φάσμα της οπτικής μεθόδου προϊόντων φακών και γκοφρετών.

Κίνα SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1