Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέρη σαπφείρου

γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας

γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας

0.1mm Thickness Sapphire Wafer For Ultra - Low Temperature Laboratory Culture Bacteria
0.1mm Thickness Sapphire Wafer For Ultra - Low Temperature Laboratory Culture Bacteria 0.1mm Thickness Sapphire Wafer For Ultra - Low Temperature Laboratory Culture Bacteria 0.1mm Thickness Sapphire Wafer For Ultra - Low Temperature Laboratory Culture Bacteria 0.1mm Thickness Sapphire Wafer For Ultra - Low Temperature Laboratory Culture Bacteria

Μεγάλες Εικόνας :  γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: zmkj
Αριθμό μοντέλου: dia3x0.12mmt

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: by case
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ταινίες της PET
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημερών
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ελαφριά transmittanceVisible ελαφριά μετάδοση VisVisible: 85% Χρώμα: κόκκινο και λευκό
Υλικά: 99.999% Al2O3 Τύπος: Ενιαίο κρύσταλλο
Χρήση: Πολιτισμός των βακτηριακών ταμπλετών στο υπερβολικά χαμηλό εργαστήριο θερμοκρασίας Μέγεθος: dia3x0.12mmt 2sp
εφαρμογή: η γκοφρέτα semicondutor, οδήγησε το τσιπ, οπτικό παράθυρο γυαλιού, ηλεκτρονική κεραμική, συμπεριφορά advantagement: υψηλό hardness9.0, αντοχή,
Υψηλό φως:

sapphire bearings

,

sapphire windows

Γυαλί φωτογραφικών διαφανειών σαπφείρου για τον πολιτισμό βακτηριακού στο υπερβολικά χαμηλό εργαστήριο θερμοκρασίας στις ταμπλέτες σαπφείρου, Al2O3 ενιαίο μικρό τσιπ κρυστάλλου saphire για την υπερβολικά χαμηλή εργαστηριακή χρήση θερμοκρασίας, γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm, οπτικά πλινθώματα γυαλιού από το σάπφειρο, οπτικές ράβδοι σαπφείρου,

 

Ιδιοκτησία σαπφείρου
Το γυαλί σαπφείρου κατασκευάζεται από Al2O3 ενιαίου κρυστάλλου, καθιστώντας τους ιδανικούς για την απαίτηση των εφαρμογών (όπως τα συστήματα λέιζερ) λόγω της ακραίας σκληρότητας επιφάνειας, της υψηλής θερμικής αγωγιμότητας, της υψηλών διηλεκτρικής σταθεράς και της αντίστασής τους στα κοινά χημικά οξέα και τα αλκάλια. Ο σάπφειρος είναι το δεύτερο σκληρότερο κρύσταλλο δίπλα στα διαμάντια και, λόγω της δομικής δύναμής τους, τα παράθυρα σαπφείρου μπορούν να γίνουν πολύ λεπτύτερα από άλλα κοινά διηλεκτρικά παράθυρα με τη βελτιωμένη μετάδοση. Χημικά, ο σάπφειρος είναι οξείδιο αργιλίου ενιαίου κρυστάλλου (Al2O3), και είναι χρήσιμος σε μια σειρά μετάδοσης από 0,2 - 5.5µm.

Όνομα προϊόντων: Κρύσταλλο σαπφείρου υποστρωμάτων κρυστάλλου οξειδίων αργιλίου (Al2O3) 

 

Περιγραφή προϊόντων:

Al2O3 το ενιαίο κρύσταλλο (σάπφειρος, επίσης γνωστός ως άσπροι πέτρες, σάπφειρος) έχει τις καλές θερμικές ιδιότητες, τα άριστα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά και τις διηλεκτρικές ιδιότητες, και το αντι-chemicalcorrosion, αυτό είναι υψηλής θερμοκρασίας, θερμική αγωγιμότητα, υψηλή σκληρότητα, υπέρυθρο διαφανές, χημικά σταθερό αγαθό. Ευρέως χρησιμοποιημένος στα υψηλής θερμοκρασίας υπέρυθρα υλικά παραθύρων και IIIV κρυσταλλικό υπόστρωμα ταινιών νιτριδίων και ποικίλα υλικά για να ικανοποιήσει την μπλε, πορφυρή, άσπρη εκπέμπουσα φως δίοδο το (LED) ανάπτυξης και τις μπλε ανάγκες του (LD) λέιζερ, επιχείρηση κρυστάλλου κλάδων που ειδικεύονται στην παραγωγή υψηλού - η ποιότητα γυάλισε το κρύσταλλο σαπφείρου και τα κρυσταλλικά υποστρώματα θα παράσχουν σε σας πολύ υψηλό - ποιοτικό και χαμηλής τιμής monocrystalline υπόστρωμα.
Τεχνικές παράμετροι:
 
Δομή κρυστάλλου Εξαγωνικός α = 4,758 Å γ = 12,992 Å
Προσανατολισμός κρυστάλλου

(11-20) - ένα αεροπλάνο: 2.379 Å (1-102) - αεροπλάνο ρ: 1.740 Å

(10-10) - αεροπλάνο μ: 1.375 Å (0001) - αεροπλάνο γ: 2.165 Å
Αγνότητα κρυστάλλου > 99.99%
Βουλευτής 2040 ο Γ
Πυκνότητα 3,98 γ/εκατ. 3
Σκληρότητα 9 (mohs)
Θερμική επέκταση 7.5 (x10 -6/ο Γ)
Ικανότητα θερμότητας 0,10 (θερμ./ο Γ)
Θερμική αγωγιμότητα 46.06 @ 0 ο Γ 25,12 @ 100 ο Γ, 12,56 @ 400 ο Γ (W/(MK))
Permittivity ~ 9,4 @ 300K στον άξονα ~ 11,58 @ 300K Α στον άξονα Γ
Εφαπτομένη απώλειας <2x10 -5="" at="" A="" axis="">
Προδιαγραφές:

Γ, Α, Μ, ανοχή Ρ: +/-0,2 βαθμοί

dia1 " ~dia dia10» Χ 250mm

Ενιαίος ρίξτε ή το διπλάσιο ρίχνει, RA <5a>

Σημείωση: σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το μέγεθος των πελατών της αντίστοιχης κατεύθυνσης.

Πρότυπα που συσκευάζουν: καθαρό δωμάτιο 1000, καθαρή τσάντα 100 ή ενιαία συσκευασία κιβωτίων

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

. Σύγκριση των οπτικών υλικών παραθύρων

γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας 0

 

κοινό μέγεθος για τις οπτικές γκοφρέτες σαπφείρου

 

γενικές προδιαγραφές παραθύρων σαπφείρου
Διάμετρος 0.2300mm ή προσαρμογή
Ανοχή +/--0.1mm ή +/--0.02mm διαμέτρων
Πάχος 0.10100mm
Ανοχή ± 0.1mm ή +/--0.02mm πάχους
Ποιότητα επιφάνειας (η γρατσουνιά & σκάβει) 60/40, 40/20 ή καλύτερα
Ακρίβεια λ/10, λ/2, λ επιφάνειας
Σαφές άνοιγμα >80%, 
Παραλληλισμός +/-3 ", +/-30»
Βαθμός λοξοτμήσεων 0.1~0.3mm×45
επίστρωμα AR, BBAR ή κατόπην του αιτήματος πελατών (UV, VIS, IR)

 

3.0 δείγμα λεπτομερώς

μέγεθος του δείγματος: dia3x0.12mmt, 2sp 

 

γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας 1γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας 2

 

Περίπου τομέας εφαρμογής σαπφείρου (χαρακτηριστικές εφαρμογές σαπφείρου:)
Υποστρώματα σαπφείρου:
· Μπλε οδήγησης (ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΊΤΑΙ) - ο σάπφειρος είναι το υπόστρωμα για την αύξηση IIIV και IIVI ενώσεων όπως GaN για της οδήγησης,
Αεροδιάστημα:
· Ο σάπφειρος χρησιμοποιείται για τη διάρκεια και την αντίστασή του διάβρωσης/διάβρωσης, συχνά σε σχέση με με τη δυνατότητα να αντισταθεί η υψηλή θερμότητα ενώ έχοντας μια πολύ ευρεία σειρά μετάδοσης. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν:

· Παράθυρα - FLIR (προνοητικός υπέρυθρος) παράθυρα για τους αισθητήρες και άλλη οπτική. Η οπτική σαφήνεια πέρα από μια ευρεία φασματική σειρά συνδυάζει με τη διάρκεια σε αυτήν την εφαρμογή.

· Παράθυρα - για την αντίσταση διάβρωσης στα αλατισμένα και φυσώντας περιβάλλοντα άμμου, ο σάπφειρος χρησιμοποιείται στα συμβατικά παράθυρα και τις μορφές θόλων σε αντικατάσταση του μαλακότερου, πιό εύθραυστου IR που διαβιβάζει τα υλικά.

· Λαμπτήρες αντίμετρων - οι λαμπτήρες λάμψης σαπφείρου χρησιμοποιούνται IRCM (υπέρυθρα αντίμετρα).

                  Η υψηλής θερμοκρασίας απόδοση του σαπφείρου συνδυάζεται με την ευρεία φασματική σειρά σε αυτήν την εφαρμογή.
Αναλυτικές εφαρμογές:
· Ο σάπφειρος χρησιμοποιείται στις αναλυτικές εφαρμογές όπου οι συνδυασμοί υψηλής θερμοκρασίας, πίεσης, και ειδών υδροφθορικού οξέος αντιμετωπίζονται. Αυτές οι εφαρμογές χρειάζονται ικανότητα επιβίωσης του σαπφείρου, συχνά χρειαμένος άλλες ιδιότητες όπως η ευνοϊκή UV (υπεριώδης ακτίνα) ή υπέρυθρη) μετάδοση IR (.

· NMR (πυρηνική μαγνητική αντήχηση) σωλήνες Ο σάπφειρος χρησιμοποιώ για πολύ τις υψηλές εφαρμογές σε αντικατάσταση των σωλήνων γυαλιού ή χαλαζία.

· Προετοιμασία δειγμάτων - ο σάπφειρος χρησιμοποιείται στα κύτταρα πέψης ως θήκες και σκάφη της γραμμής. Όταν το υδροφθορικό οξύ χρησιμοποιείται, ο σάπφειρος αντικαθιστά τα τμήματα χαλαζία

· Αναλυτική χημεία - για τη μαζική φασματοσκοπία, ICAP, και άλλα συστήματα, ο σάπφειρος αντικαθιστά quartware για να βελτιώσει τη διάρκεια και να μειώσει τη μόλυνση προσφέροντας την καλή UV μετάδοση.
Ιατρικές εφαρμογές:
·         Ο σάπφειρος χρησιμοποιείται στα χειρουργικά συστήματα για τη μετάδοση λέιζερ και σε επαφή με τα σωματικά ρευστά.
· Χειρουργικές άκρες - ο σάπφειρος είναι χρησιμοποιημένες σε επαφή άκρες για τις διάφορες χειρουργικές εφαρμογές λέιζερ
· Φακοί ενδοσκοπίων - ο σάπφειρος χρησιμοποιείται συχνά στους φακούς ενδοσκοπίων λόγω της διάρκειάς του σε επαφή με τους ιστούς και στα περιβάλλοντα αποστείρωσης όπως η αποστείρωση
 · Μαχαίρια σαπφείρου - με ένα μαχαίρι σαπφείρου, τα λεπτύτερα τμήματα είναι δυνατά. Η κοντινή τέλεια εξέχουσα θέση αυτού του μαχαιριού/της λεπίδας δίνει τα διαστρέβλωση-ελεύθερα τμήματα κάτω 10 μικρά σε παχύ.
Οπτικές εφαρμογές:
· Ο σάπφειρος χρησιμοποιείται για συντομία και μακροχρόνιες εφαρμογές μήκους κύματος (UV και IR) πέρα από τη σειρά όπου η συμβατική οπτική αποδίδει επαρκώς. Οι υψηλές θερμοκρασίες και τα εχθρικά περιβάλλοντα απαιτούν επίσης τη χρήση της οπτικής σαπφείρου.
· Παράθυρα φωτισμού - για τον πολύ υψηλό φωτισμό φωτεινότητας, τα παράθυρα σαπφείρου επιζούν της πολύ υψηλής θερμότητας παρέχοντας την ευρύτερη φασματική μετάδοση.
· Σάπφειρος lightguides - ράβδοι σαπφείρου χρησιμοποιημένος υψηλής θερμοκρασίας σε thermometry πέρα από τη σειρά της οπτικής χαλαζία.
· Οπτικά συστατικά: οι φακοί, τα πρίσματα και άλλη υπέρυθρης οπτική λέιζερ και κατασκευάζονται από τον υψηλό οπτικό ποιοτικό σάπφειρο.
Βιομηχανία ρολογιών: Ο σάπφειρος χρησιμοποιείται ευρέως για τα γυαλιά ρολογιών. Εντούτοις, εκτός από τις παραδοσιακές επίπεδες μορφές, τα κρύσταλλα με τις σφαιρικές και κυλινδρικές καμπύλες είναι επίσης στη μεγάλη απαίτηση.

γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας 3γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας 4

 Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων μας:

  • 1. Μέγεθος και σχέδιο cOem. Οποιαδήποτε μορφή είναι εντάξει.
  • 2. Μπορούμε να παρέχουμε το σχέδιο μηχανικών.
  • 3. Το λογότυπο Printting είναι εντάξει
  • 4. Γρήγορη ημερομηνία παράδοσης.
  • 5. Υψηλός - ποιότητα

γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας 5

Πλεονεκτήματα:

  • + QC 100% επιθεώρηση πριν από τη συσκευασία
  • + Κενή συσκευασία
  • + Όλο SGS περασμάτων προϊόντων μας, CE, Rohs
  • + 24 ώρες στην υπηρεσία σας
  • +Have ποιοτική εγγύηση ενός έτους 

γκοφρέτα σαπφείρου πάχους 0.1mm για τα υπερβολικά χαμηλά βακτηρίδια εργαστηριακού πολιτισμού θερμοκρασίας 6

Στοιχεία επικοινωνίας
SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα